Hvordan virker danskeefterskoler.dk?

Efterskolerne bliver medlem af siden, herefter laver vi en profil til dem, de får efterfølgende udleveret login til siden, så de selv kan opdatere, redigere, uploade billeder og videoer osv. Hvis de ikke ønsker selv at holde siden ved lige, kan de benytte sig af den frie support, så gør vi det for dem. Når efterskolerne har modtaget login, kan de holde øje med deres statistikker, her kan de blandt andet se, hvor mange besøgende de har haft, og hvor mange klik de har haft, på deres kontaktpunkter, som mail og telefon nummer, de kan også se på siden, hvor mange henvendelser de har fået, igennem kontaktformularen. Den potentielle elev, kontakter efterskolen, og herefter kan de arrangere et besøg.

Hvad får jeg ud af, at være medlem på danskeefterskoler.dk?

Som medlem bliver du synlig overfor din målgruppe, du får en professionel profil, der gør det nemt for den kommende elev, at kontakte dit sted. Dit sted kommer til at ligge på en side, som løbende bliver opdateret, optimeret, og markedsført, det betyder også, at din profil bliver vist i googles søgemaskine. Du har også mulighed for, at få et godt tilbud på video og billeder til din profil og hjemmeside. Du får også mulig for, at få et godt tilbud på en ny hjemmeside, og online markedsføring.

Hvordan får jeg mest ud af min profil på danskeefterskoler.dk?

Du får mest ud af din profil, hvis du benytter den fuldt ud, det kan du gøre ved f.eks. at uploade nogle flotte billeder og en præsentationsvideo af efterskolen, du kan også skrive en god tekst, og sørger for løbende at opdatere, med ledige pladser, og datoer for åbent hus arrangementer. Hvis du hellere vil have danskeefterskoler.dk, til at opdatere og optimere din profil, skal du blot sende os materiale, så sørger vi for, at det bliver opdateret. Du har fri support, og kan løbende bede om hjælp til din profil.

Jeg har en specialefterskole, kan jeg blive medlem?

Alle typer efterskoler kan blive medlem af danskeefterskoler.dk. Efterskolerne på siden, er alle forskellige, og tilbyder alle noget forskelligt. I søgefunktionen er det muligt, at adskille de almene efterskoler fra specialefterskolerne, her kan de kommende elever, finde den efterskole der passer til deres behov.

Hvordan finder de unge der besøger danskeefterskoler.dk, min efterskole?

I søgefunktionen, kan den kommende elev, søge efter de kriterier, der er relevante for dem. Den kommende elev kan f.eks. søge efter geografisk lokation, fag, aktiviteter, klassetrin, specielle behov osv. Hører du under de kriterier den unge søger på, så bliver dit sted vist i deres søgeresultater.

Hvordan kan jeg se, om der er nogle der besøger min profil?

Når du er medlem, og vi har oprettet din efterskole på danskeefterskoler.dk, får du et login, her kan du se hvor mange der har besøgt din side, og hvor mange der har kontaktet dit sted, gennem kontaktformularen, på telefonummeret og på mail.

Hvordan modtager jeg en besked, om en potentiel elev?

Når en potentiel elev, tager kontakt til dit sted, kan det enten være via. kontaktformularen, eller de kontakt oplysninger, du har oplyst på din profil. Men du kan også blive kontaktet af danskeefterskoler.dk, hvis vi har været i kontakt med en potentiel elev, som vi sammen med eleven, har fundet ud af, passer til jer.