Danskeefterskoler.dk gør det lettere for dig at synliggøre din efterskole for alle, som har brug for en efterskole som din.

Danskeefterskoler.dk, er en kontaktbase for efterskoler. På Danskeefterskoler.dk findes en lang række forskellige efterskoler, som alle tilbyder noget forskelligt. Vi har efterskoler fra hele landet samlet på ét sted, du kan blandt andet finde efterskoler på Fyn, Jylland, Bornholm, og Sjælland. Danskeefterskoler er stedet hvor, den kommende beboer, kan finde den efterskole de bedst kan lide. Vi har skabt danskeefterskoler, fordi at vi ved at ikke to efterskoler er ens, men vi ved, at vi har en efterskole på siden, der passer til dig. På danskeefterskoler, får efterskolerne mulighed for, at skræddersy deres helt egen profil, efterskolerne kan blandt andet uploade video, billeder og skrive tekster. I søgemaskinen kan man opstille forskellige kriterier som almindelig efterskole, specialefterskole, og efterskole for ordblinde.

På danskeefterskoler, er det muligt for den kommende beboer eller forælder, at kontakte den ønskede efterskole. De fleste efterskoler tilbyder rundvisning, det betyder at den kommende beboer, får mulighed for at se stedet før de siger ja. Danskeefterskoler bliver løbende opdateret, optimeret og markedsført, det betyder at du som ejer af en profil, får mere ud af den. Du kommer blandt andet til, at ligge i googles søgemaskine, da danskeefterskoler er søgemaskineoptimeret. Du har også mulighed for, at følge med i statistikker på profilen, du kan se statistikker over besøgende, om de har trykket på telefonnummeret, og eller e-mail, og hvor mange henvendelser der har været. Målet med danskeefterskoler, er at skabe Danmarks største kontaktbase inde for efterskoler, hvor den kommende elev, har mulighed for, let og overskueligt, at finde den efterskole, der matcher dem. På danskeefterskoler, kan du blandt andet finde efterskoler for musik, sport, kreative fag, teater, e-sport mf. Mange efterskoler tilbyder mange forskellige fag, mens andre fokuserer på få fag.

På danskeefterskoler, er der fri support, det betyder, at hvis du har en profil på siden, har du altid mulighed for, at få gode råd, vejledning, hjælp, svar på spørgsmål og meget mere, du har altid mulighed for at skrive til os i chatten, sende os en mail, eller ringe os op. I chatten hjælper vi også gerne den kommende beboer, med at finde det rigtige sted. Vi hjælper også gerne forældre, med at finde det rigtige sted til deres barn. Det kan være svært at vælge en god efterskole, derfor sidder vi også klar på mail og på telefonen, hvis du skulle have brug for hjælp. Vil du vide mere om danskeefterskoler.dk, eller ønsker du at blive medlem af siden, kontakt os i dag.

Find din efterskole

Find din efterskole på danskeefterskoler.dk. Gør krav på din efterskole hvis du ejer det.

Ønsker du at fremhæve din efterskole på danskeefterskoler.dk, og dermed gøre det lettere for de unge og deres forældre at finde jer, så kan du erhverve dig en Pro Profil.

Find din efterskole nu →

Få en Pro Profil til jeres efterskole

En Pro Profil giver jeres efterskole mulighed for at:

  • Fremvise af kontaktinfo (e-mail, telefon og hjemmeside)
  • Oplyse målgruppe, specialisering, aldersgrupper osv.
  • Forfatte egen beskrivelse om efterskolen
  • Blive fremvist på Google
  • Besvare indsendte bedømmelser
  • Blive fremhævet i søgeresultaterne
  • Fremvise danskeefterskoler.dk-badge på hjemmeside
  • Få fri support

 

Opret efterskole →