Forskellige slags efterskoler, til forskellige interesser og behov.

0 BogmærkEfterskolerne i Danmark har typisk samme faglige opbygning, de er nemlig alle opbygget efter folkeskoleloven. Efterskolerne kan tilbyde undervisning fra 8-11. klasse, men de fleste efterskoler, vil dog tilbyde undervisning i klasserne 9-10. klasse. 9. klasse skal afsluttes med folkeskolens afgangseksamen. Efter 9. klasse, vil eleven være klædt på, til en ungdomsudannelse. Hvad der […]

0 Bogmærk

Efterskolerne i Danmark har typisk samme faglige opbygning, de er nemlig alle opbygget efter folkeskoleloven. Efterskolerne kan tilbyde undervisning fra 8-11. klasse, men de fleste efterskoler, vil dog tilbyde undervisning i klasserne 9-10. klasse. 9. klasse skal afsluttes med folkeskolens afgangseksamen. Efter 9. klasse, vil eleven være klædt på, til en ungdomsudannelse. Hvad der er forskelligt fra efterskole til efterskole, er de tilbud efterskolen tilbyder eleven. Der er også forskel på almene, specialefterskoler og efterskoler for ordblinde. Nogle efterskoler specialiserer sig i forskellige interesser, det kan f.eks. være sport, som gymnastisk, golf, fodbold, håndbold osv. Men de fleste idrætsefterskoler, tilbyder ofte mere end én sportsgren. Hvis man ikke er til idræt, findes der efterskoler med musik, teater, e-sport, dans, iværksætteri, kreative fag mm. Typisk vil også disse typer efterskoler, have flere muligheder for valg af interesser og valgfag. Der findes også efterskoler for ordblinde, de efterskoler giver eleven en ny chance, og hjælper dem godt videre i livet. Der findes også efterskoler der tilbyder, pladser til kørestolsbrugere, pladser til unge med syns eller hørenedsættelse, plads til unge med f.eks. ADHD, Austisme osv, og særlige tilbud for overvægtige. Mulighederne er mange, og efterskolerne har noget for alle, det er bare om at finde, den interesse der passer bedst til dig. I vores søgemaskine på danskeefterskoler.dk, kan du finde de efterskoler, der tilbyder dine interesser og yndlingsfag.

Selvom efterskolerne er meget forskellige, har de alligevel et fælles mål, de ønsker alle at give den kommende elev, det bedste år i den unges liv.

 

Søg på danskeefterskoler.dk

Følg FindSocialeTilbud.dk